Trooper anunta turneul An Iron Tribute

de RuXia

Trooper anunta turneul An Iron Tribute


Trooper va incepe in curand turneul national „An Iron Tribute.”

In concertele programate formatia va aduce in fata publicului din tara cea mai noua productie marca Trooper. Coiotu’ detaliaza: „Ne-am dorit mult sa ajungem in orase in care nu am mai cantat de multa vreme. In unele ajungem chiar pentru prima oara. Nu vreau sa dezvalui tot ceea ce inseamna „An Iron Tribute,” dar pot sa spun ca elementele cheie vor fi hiturile din repertoriul Iron Maiden si, desigur, cele mai iubite piese din discografia noastra.”

Datele sunt urmatoarele:

16 martie (sambata) - Cluj - Irish & Music Pub
22 martie (vineri) - Campina - Club Live
29 martie (vineri) - Pitesti - Club Hush
05 aprilie (vineri) - Bucuresti - Arenele Romane
06 aprilie (sambata) - Timisoara - Club Daos
12 aprilie (vineri) - Deva - John''s Cafe
13 aprilie (sambata) - Targoviste - Pub La Scriitori
27 aprilie (sambata) - Petrosani - Club Barock
10 mai (vineri) - Craiova – Cafe Teatru Play

Trooper a anuntat recent o surpriza de proportii: formatia va pune in scena conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, alaturi de membrii formatiei Iris. Spectacolul se anunta a fi cea mai grandioasa productie semnata de Trooper, pana acum. Concertul de la Arenele Romane va insemna o intalnire intre doua generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper.

Pentru concertul „An Iron Tribute,” de la Arenele Romane, se pun in vanzare 2 categorii de bilete:

Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afis concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
Bilete acces general – 15 lei

Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro , si www.metalhead.ro/bilete .Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook