Trooper lanseaza cel de-al noualea album de studio, "Stefan cel Mare Poemele Moldovei"

de Cristi Nedelcu

Trooper lanseaza cel de-al noualea album de studio,


Toamna incepe cu vesti excelente pentru iubitorii muzicii rock din Romania: in 1 septembrie, Trooper, una dintre cele mai iubite formatii de muzica de rock din Romania, lanseaza noul album de studio, "Stefan cel Mare – Poemele Moldovei".

Opera rock "Stefan cel Mare – Poemele Moldovei" este cea de-a doua parte a unei trilogii care are ca subiect istoria Romaniei.

Noul album are drept tema centrala viata si indelungata domnie a unuia dintre cei mai indrazneti si curajosi domnitori romani, Stefan cel Mare, cel care a domnit pe tronul Moldovei vreme de 47 de ani. Povestea celor 6 rockeri marcheaza cele mai importante fapte de arme ale domnului moldovean si este, in acelasi timp, un indemn pentru generatiile tinere de a-si cunoaste radacinile si istoria poporului din care fac parte.

"Stefan cel Mare – Poemele Moldovei" se bucura de o productie exceptionala, formatia colaborand pentru mixaje si mastering cu unul dintre cei mai buni ingineri de sunet americani, Pete Rutcho, cel prin mana caruia au trecut multe albume ale unor formatii ca Parkway Drive, The Ghost Inside sau Havok.

Albumul va fi disponibil incepand cu data de 1 septembrie in format fizic, dar si pentru download digital pe platformele dedicate.

Turneul de promovare a noului album "stefan cel Mare – Poemele Moldovei" debuteaza pe data de 1 septembrie 2018 si se va intinde pe o perioada de 8 luni, cuprinzand cele mai importante orase ale tarii, insa si locuri inedite, in care Trooper va canta in premiera. Datele deja anuntate sunt disponibile aici: http://www.trooper.ro/concerte.html

Noul album a fost prefatat de lansarea pieselor 'Judecata' si 'Destin'
xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook