TROOPER lanseaza 'Radacini de dor'

de Cristi Nedelcu

TROOPER lanseaza 'Radacini de dor'


In data de 19 octombrie, cu doar cateva zile inainte de aniversarea a 25 de ani de existenta, Trooper lanseaza "Radacini de dor". Piesa a fost scrisa in perioada de izolare.

"Radacini de dor" dureaza nu mai putin de 18 minute. O puteti asculta pe toate platformele online: Spotify, iTunes, Deezer, YouTube etc. La inregistrari au participat si cativa invitati importanti: Alin Stoica, Lavinia Sateanu, Madalina Stephanie Radu, Liviu Cheloiu, Ana Bianca Girla si Stefan Milutinovici. Single-ul a fost mixat si masterizat de celebrul inginer de sunet american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) in studioul in care a fost lucrat si „Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”.

Coiotu' a declarat: "Am vrut sa marcam 25 de ani de Trooper prin lansarea unei piese inedite. Am vorbit cu Balaurul si i-am spus ca m-as bucura sa putem lansa ultima parte a trilogiei 'Radacini'. In 2011 am lansat piesa instrumentala 'Radacini de lume', iar in 2013 alta piesa instrumentala, 'Radacini de apa'. Ambele au ca punct de pornire folclorul romanesc. Mi-am dorit sa ducem povestea la final. Asa ca Balaurul a scris "Radacini de dor". Nu ne-am propus sa dureze 18 minute, insa era nevoie sa 'traversam' toata Romania cu ea. Imediat ce am primit varianta demo m-am apucat de versuri. In felul in care simt eu astazi. Cand am terminat Conservatorul am sustinut examenul de licenta pe specializarea Folclor. Nu este un subiect strain pentru noi. Sper ca toti prietenii formatiei sa aiba rabdare sa asculte cele 18 minute de poveste. Suntem extrem de mandri de fiecare minut in parte si suntem nerabdatori sa cantam piesa live."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook