Trooper lanseaza single-ul 'Rupi Tacerea'

de Cristi Nedelcu

Trooper lanseaza single-ul 'Rupi Tacerea'


Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai noua piesa a formatiei, 'Rupi Tacerea'.

Coiotu’ a declarat: "Mi-am dorit mult sa includem pe album o piesa de genul asta. Balaurul mi-a trimis o varianta demo si... a fost dragoste la prima auditie. Are energie, are forta, are mesaj, are tot ce mi-am dorit. O am in telefon de multe saptamani si a fost extrem de greu sa nu o impart cu toti iubitorii de Trooper. Dar acum asteptarea a luat sfarsit!"

Filmarile au fost realizate alaturi de Mihai Vasilescu, regizorul care s-a ocupat si de videoclipurile pieselor „Doua roti”, „Coruptia ucide”, „In ziua a opta”, „Liceul cimitir”, „Te simt”, "Lumea s-a stins", "Doar a mea" etc.

“X”, albumul cu numarul 10, va fi lansat in zilele de 3 si 4 iunie 2022 in clubul Quantic (outdoor) din Bucuresti, iar cele doua concerte vor avea setlisturi foarte diferite. "Radacini de dor", "Lumea s-a stins" si "Dragoste falsa" vor figura pe noul material al formatiei. Unele piese au fost inregistrate in perioada de izolare. Ca si pana acum, Balaurul s-a ocupat de productia acestui disc. Partea de mix si master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

Acces general - 53 lei

Bilet VIP - 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansare-album-nou-x-69263/

In cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 800.000 de oameni, in peste 850 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site - www.trooper.ro

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: