Trooper pe albumul Iris aniversar

de Morrison

Trooper pe albumul Iris aniversar
Pe 5 octombrie, cea mai longeviva si mai cunoscuta trupa romaneasca de heavy metal va lansa un dublu album, Iris 30 ani Cei ce vor fi. Este vorba fireste, despre IRIS, care are acum componenta Cristian Minculescu (voce), Ioan Nelu Dumitrescu (baterie), Doru Borobeica Boro (bass), Valter Popa (chitara), Relu Marin (clape).

La album au colaborat Florin Chilian, Tudor Chirila, Nicu Covaci, Felicia Filip, Adi Despot, Cezar Popescu, Artanu, Paula Seling, grupurile VOODOO si TROOPER, precum si un tenor, un cor de opera si o orchestra simfonica. Potrivit declaratiilor lui Nelu Dumitrescu, produsul va contine 25 de piese, iar primul single va fi Iris eterna, o piesa al carei text se refera la fanii trupei.

Pentru evenimentul de sarbatorire a 30 de ani de la infiintarea trupei a fost compus si un imn, pe care il veti putea asculta in curand la posturile de radio. Cantecul ce apare si pe noul album se numeste `Iris Eternae`. Este o piesa reprezentativa, ce surprinde esenta activitatii trupei in cei 30 de ani, realizata in colaborare cu Corul Acustic si produsa de Mike Godoroja.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: