Trooper Romania si Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti

de Cristi Nedelcu

Trooper Romania si Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti


Trooper Romania si Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti in data de 24 septembrie 2022. In deschidere vor urca pe scena Olympus Mons.

Evenimentul marcheaza 20 de ani de la aparitia primului album de studio Trooper, "Trooper I", si de asemenea primul concert Intelligent Music Project in Romania. Cu ocazia acestui concert, Trooper vor canta integral albumul de debut, plus o serie de alte piese ce au trecut testul timpului. Toti muzicienii care au inregistrat emblematicul "Trooper I" se vor afla pe scena Arenelor Romane.

100 de lei - Intrare generala

130 de lei - Meet&Greet (intalnire si fotografie cu Trooper, participare la ultimele doua piese la probele de sunet)

Bilete pe iabilet.ro

Coiotu' a declarat: "Nu pot sa cred ca au trecut 20 de ani de cand am lansat 'Trooper I'. 'Tari ca muntii' are 20 de ani! Tot asa 'Strigat', 'Dorinta', 'Totul e fals', 'Cum vreau eu'... este incredibil. Nu simt ca au trecut anii astia. Pe scena timpul dispare. Pe langa aceasta sarbatoare, trebuie sa mai spun ca sunt extrem de fericit sa ii avem alaturi de noi pe Intelligent Music Project, una dintre formatiile de top ale Bulgariei.

Solistul lor, bunul nostru prieten Ronnie Romero, va canta cu aceasta ocazie pentru prima oara in Romania. Ronnie este solist si in Rainbow, MSG, Lords of Black etc. Indiscutabil este unul dintre cei mai buni solisti ai lumii. Olympus Moons nu aveau cum sa lipseasca. Sunt nite bestiali. O trupa cu mari realizari intr-un timp foarte scurt. "

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: