Trooper se pregatesc pentru concertul cu Nazareth

de Morrison

Trooper se pregatesc pentru concertul cu Nazareth
Trooper a inceput numaratoarea inversa pana la recitalul pe care il vor sustine ca invitati speciali ai grupului britanic Nazareth, la concertul de la Bucuresti din 26 aprilie, ce va avea loc intr-o noua sala de concerte, HALA. Cei de la Nazareth au primit din partea organizatorilor mai multe piese Trooper si s-au aratat incantati sa ii invite sa cante in Romania alaturi de ei.

Bilete pot fi cumparate din Romania prin reteaua Eventim.ro.

Cei 5 membri Trooper repeta deja intens in studio si isi vor definitiva setlist-ul in aceste zile. Recitalul reprezinta o mare realizare pentru Trooper, Nazareth fiind una dintre legendele rock-ului mondial. Nazareth au revenit spectaculos pe scena anul trecut, pentru un turneu mondial fara precedent, de aniversare a 40 de ani de activitate si care continua pentru al doilea an consecutiv. Concertul de deschidere pentru Nazareth vine la nici un an dupa ce Trooper au deschis pentru Iron Maiden, in august 2008, pe Cotroceni, in prezenta a peste 20 000 de persoane.

HALA este o sala noua de concerte, dotata cu facilitati la standarde europene si este situata pe Bd. Mihai Bravu 475, in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu. De curand, organizatorii au anuntat ca mai sunt disponibile doar 1500 de bilete la concert.

Intrati in al 14-lea an de activitate muzicala, fara intreruperi, Trooper continua pana in aprilie 2009 turneul national de promovare a celui mai nou disc al lor, Rock'n'roll pozitiv. Programul urmatoarelor concerte: 14 martie- Brasov, 27 martie- Timisoara.

Recent, Trooper au fost invitati sa sustina un recital cu celebrul Paul DiAnno, primul solist Iron Maiden, in luna august 2009, la Borcea, pe insula Ialomitei, la ceea ce se anunta inca de pe acum cea mai mare desfasurare de forte muzicale din Romania, Rock City Open Air.

Albumul Rock'n'roll pozitiv a inregistrat inca de la inceput vanzari spectaculoase, iar Trooper promit reeditarea sa cat de curand. Totodata, Trooper a reeditat deja primele 3 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop, alaturi de noile tricouri Trooper.

Trooper au fost votati cel mai bun grup de metal, iar Rock'n'roll pozitiv a fost ales albumul de metal numarul 1 din Romania in 2008, conform METALHEAD.ro, cel mai cunoscut site de rock din Romania. Tot aici, Trooper s-au clasat pe primul loc la categoriile "cel mai bun show" si "cea mai buna aniversare" a anului 2008.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook