Trooper sunt nerabdatori sa cante in deschidere la Nazareth

de cristina_n

Trooper sunt nerabdatori sa cante in deschidere la Nazareth

Mai sunt cateva zile pana la recitalul pe care Trooper il vor sustine ca invitati speciali ai legendarei trupe rock britanice Nazareth. Spectacolul va avea loc in Bucuresti, la Hala, pe 26 aprilie, orele 20.00.

Concertul Nazareth este inclus in turneul de promovare a celui mai recent disc al trupei, "The News", lansat in februarie 2008 la Hamburg, proiect care se suprapune cu aniversarea a 40 de ani de existenta Nazareth. Turneul 40th Anniversary Tour, inceput in Suedia in ianuarie 2008, cuprinde peste 18 tari de pe 3 continente si continua in 2009 cu un succes extraordinar.

Aurelian Dinca, chitarist Trooper:

“Peste mai putin de 4 zile ii vom intalni pe Nazareth. Este o onoare si o bucurie pentru noi, iar nerabdarea noastra este invers proportionala cu numarul de zile ramase pana la concert. Am pregatit un recital cu piesele noastre cele mai bune, mai vechi sau mai noi, vom include bineinteles si piese de pe noul nostru album, Rock’n’roll pozitiv, atat de iubite deja de fanii nostri. Va asteptam sa fiti alaturi de noi si de aceasta data, sa ne bucuram impreuna de o noapte cu totul speciala si care ne da inca de pe acum, noua, Trooper-ilor, insomnii, frisoane, o groaza de emotii si o pofta de cantat nemaipomenita. Va asteptam!”

Fanii Nazareth sunt invitati sa participe la concursul aflat in plina desfasurare si care da posibilitatea celor care vor fi prezenti in sala sa castige, prin tragere la sorti, doua dintre chitarele cu care cei de la Nazareth vor canta la Bucuresti

Pe 25 aprilie, cu o zi inainte de concert, Trooper sunt invitati la emisiunea "Maniacii", la TVR2, cu incepere de la ora 19:30. Nazareth, Trooper si mai multi oameni de muzica din Romania vor fi prezenti in studio si vor comenta evenimentul din ziua urmatoare. Trooper vor canta cu aceasta ocazie o piesa live.

Weekendul Nazareth va fi precedat, pe 24 aprilie, de un concert caritabil Trooper, in orasul Pucioasa, oras unde formatia nu a mai ajuns de peste 9 ani. Toate incasarile din bilete urmand a fi donate unei fete bolnave de leucemie.

Legendara trupa rock britanica Nazareth a avut mai multe hit-uri hard rock, bucurandu-se si de marea lovitura data cu balada compusa de Felice si Boudleaux Bryant, "Love Hurts", la mijlocul anilor ’70.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook