Trooper va posta pe pagina oficiala de Facebook un concert inregistrat fara public la inceputul anului 2022.

de Cristi Nedelcu

Trooper va posta pe pagina oficiala de Facebook un concert inregistrat fara public la inceputul anului 2022.


A fost prima intalnire a trupei in formula de sase dupa cei doi ani de pandemie. Concertul inregistrat face parte din seria de evenimente care marcheaza 20 de ani de la aparitia discului de debut al formatiei " Trooper I". Lansarea are loc maine, 29 septembrie, de la ora 20:00, pe TrooperRocks.

"La inceputul lui 2022, in februarie, am reusit sa strangem toata echipa. Nu numai ca ne-am adunat in formula de sase, adica am venit toti cei care au participat la inregistrarea albumului de debut, dar am reusit sa ii aducem si pe multi dintre cei care in decursul anilor au facut parte din echipa Trooper. Am ramas cu toti prieteni si chiar a fost un moment extrem de emotionant sa ne putem strange in acelasi loc. Am tinut neaparat sa filmam acest concert, pentru ca ne-am dorit sa poata asculta toata lumea, in 2022, piesele de pe primul nostru disc. Stiam ca nu vor putea ajunge la concertul aniversar toti cei care-si doresc, prin urmare am considerat ca acest material le va merge direct la suflet. Sper ca am reusit sa le facem o bucurie mare. Stiu sigur ca pentru noi a fost minunat sa sustinem acest unic show Trooper, chiar daca a fost fara public. Doar pentru echipa tehnica", a declarat Alin Dinca.

In cei peste 27 de ani de activitate, formatia Trooper a lansat zece albume de studio, a cantat pentru mai mult de 900.000 de oameni in peste 900 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

In acest moment Trooper au turneu prin tara, in diferite orase- puteti gasi evenimentele si bilete aici. Trupa va incheia seria concertelor din 2022 printr-un ultim show in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 17 decembrie 2022. Trupa/trupele din deschidere urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp. Bilete pentru eveniment puteti gasi aici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: