Trupe romanesti confirmate la Rock City Open Air

de Buvnitz

Trupe romanesti confirmate la Rock City Open Air

In afara de a fi cel mai mare festival de rock si metal in aer liber din Romania, in afara de a aduce un numar record de trupe din strainatate, ROCK CITY OPEN AIR (RCOA) isi doreste sa fie un promotor al trupelor autohtone de gen.

Pentru cei care canta rock si metal, RCOA este un bun prilej de afirmare. Trupe mai mari sau mai mici vor avea sansa de a se exprima in fata a mii de oameni, din tara si strainatate, de a asculta si a vedea formatii din acelasi gen muzical, recunoscute pe plan international, si, intr-un caz aparte, de a canta in acelasi timp pe scena cu idolii lor. Este cazul formatiei Trooper care a fost acceptata de Paul Di Anno pentru un recital impreuna.

Este unul din motivele care i-a facut pe cei de la Metal Masters sa initieze acest festival gigant. Promotori ai rock-ului si ai metalului romanesc, avand in spate numeroase concerte si turnee organizate, Metal Masters si-au propus inca de la inceputul activitatii sa sustina, sa promoveze si sa dezvolte curentul romanesc de metal.

Pentru RCOA 2009 au selectionat 12 trupe pe care le-au invitat in recitaluri de diferite durate.

De acum, Metal Masters anunta inceperea inscrierii trupelor romanesti la festival. Cei care doresc sa se inscrie sunt invitati sa trimita e-mail la contact@metalmasters.ro, pana la data de 31 mai 2009. Vor urma discutii de ordin logistic si de concept. In urma acestora vor fi anuntate trupele romanesti pe afisul ROCK CITY OPEN AIR 2009.

Deocamdata, pe lista de recitaluri romanesti confirmate sunt urmatoarele formatii:

Betrayer
Bucovina
God (Portugalia/Romania)
Hathor
Inopia
L.O.S.T
Negativist
Rising Shadow
Snapjaw
Taine
Thunderstorm
Trooper
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: