Turneu national Trooper

de Morrison

Turneu national Trooper
Trooper sarbatoreste cei 12 ani dedicati muzicii rock prin turneu national, Trooper 12 ani- amintiri. Acesta va cuprinde principalele 20 de orase ale tarii.

Deschiderea turneului va avea loc la Targoviste, sambata, 29 martie 2008, printr-un concert special, unplugged, intr-o locatie la fel de speciala, cunoscuta mai mult pentru concertele de muzica clasica organizate aici: Aula Universitatii Valahia.

Seria de concerte Trooper va continua apoi astfel: 13 aprilie - Irish & Music Pub (Cluj); 17 aprilie - Top T (Buzau); 2 mai - Club Barock (Petrosani); 3 mai - Club Jazz (Timisoara); 16 iunie - Babel Fast (Targoviste).

Datele urmatoarelor spectacole urmeaza a fi anuntate in viitorul apropiat.

Mesaje ale membrilor Trooper pentru fani:

Alin Dinca, solist Trooper: "Promitem prietenilor nostri din toata tara un show pe cinste! Asa cum i-am obisnuit, ii invitam la o mare petrecere, o evadare in muzica, in care sa se regaseasca cu dorintele si aspiratiile lor, in care sa ne bucuram impreuna si sa uitam de gri-ul cotidian".

Aurelian Dinca, chitarist Trooper: "Vrem sa sarbatorim cei 12 ani de Trooper, prin a le multumi prietenilor din toata tara. Tocmai de aceea vrem sa ajungem peste tot, sa ii intalnim si sa le aratam ca datorita lor, dupa 12 ani, suntem inca pe baricade!"

Sursa: Trooper PRDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: