Cronica Truda Metalica in Live Metal Club

de Morrison

Cronica Truda Metalica in Live Metal Club
Cu scuzele de rigoare pricinuite de munca de birou, va prezint in aceasta cronica foarte subiectiva, parerea mea proprie si personala despre minunatul concert Truda de saptamana trecuta din Live Metal Club.

Mai intai dracii mei, cine este Truda? Sa o definim ! Truda inseamna munca grea, de obicei la lopata sau casma, cand esti plin de sudoare si muschii iti tremura de oboseala dar stai cu sufletu implinit ca faci o treaba marfa la care evident trudesti. Trupa Truda nu difera cu nimic de definitia de mai sus, doar ca baietii trudesc din greu in loc de sape si casmale, la chitari, tobe si voce, iar rezultatul este unul absolut senzational.

Cronica Truda Metalica in Live Metal Club

Pot sa zic fara sa ma risc ca am intalnit vineri in LMC una dintre cele mai bune trupe romanesti din ultimii ani, la mare distanta de orice altceva am vazut in ultima vreme. Clujenii exploateaza un mit romanesc care e printre noi din vremuri antice: prostia umana si conotatiile ei in viata de zi cu zi, si cea mai buna cale pe care au gasit-o a fost de a imbina ironia cu muzica cantata draceste de bine.

De asta am avut parte si vineri in LMC. Pe bune ca n-a mai contat publicul de maxim 80 de persoane si sunetul aproximativ bun. Pentru al doilea concert al unei trupe tinere in Bucuresti, e fantastic de bine ! Se pare ca minunata campanie de PR condusa mai ales plin clipurile foarte sugestive (cautati-le pe ROCKTUBE) a dat rezultate. Domle ce sa zic, chitari la maxim, atitudine extravagant de puternica, un sound zid, inchegat, ce mai, CD frate, CD.

Cronica Truda Metalica in Live Metal Club

Mi-au placut si coverurile Pantera si Sepultura (atat ca voce cat si ca interpretare), mi-au placut si piesele proprii, mi-a placut tot ! O trupa de nota 10 ! Cumparati-le albumul Taraf Nation (e DVD) ca se merita. Chit ca nu va place stilul, adica un thrash metal cordit bine, va asigur ca veti face cateva drumuri la buda ca altfel riscati sa va pishati pe voi de ras.

Enjoy !

Morrison

Galerie foto Truda in Live Metal Club

Filmari de la eveniment gasiti pe ROCKTUBE aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: