Interviu cu TRUDA pe METALHEAD

de Morrison

Interviu cu TRUDA pe METALHEAD
METALHEAD a stat de vorba cu formatia Truda care incepe anul in forta anume cu o serie de concerte prin tara, ocazie cu care trupa va prezenta albumul de debut intitulat Taraf Nation. Mai multe detalii despre album precum si de cat de bine a fost el primit, aflati din interviul de aici.

Iata un fragment:

Ei bine uite ca avem in sfarsit un album cu versuri necrestinesti care nu a iritat CNA-ul, si, firesc ma refer la Taraf Nation. De ce Taraf Nation? Si ce treaba are Gigi Becali si cine a blestemat Romania sa se "nasca" in Balcani?

Termenul "Taraf" mi se pare ca reprezinta cel mai bine Romania. Se asculta muzica simpla pentru ca sunt multi oameni cu creier simplu.Degeaba ii dai la un tembel un calculator ca nu stie ce sa faca cu el...dar daca ii dai doua bile mari si stralucitoare va fi fericit...daca nu o strica una...si pe cealalta o pierde! Asta inseamna "Taraf". Nici nu avea ce sa irite CNA ul deoarece pe album exista sigla cu avertisment!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: