Bono va scrie pentru New York Times

de Morrison

Bono va scrie pentru New York Times
Solistul vocal al trupei irlandeze U2, Bono, va avea ocazia sa isi demonstreze calitatile de jurnalist inca o data anul viitor, atunci cand va avea de scris articole pentru prestigiosul ziar New York Times.

Desi are un program extrem de incarcat, nu neaparat cu activitati corelate pozitiei sale de frontman U2, Bono (pe numele real Paul David Hewson) va trebui sa scrie intre 6 si 10 articole, pe diverse teme, de la saracie la Frank Sinatra. Si chiar daca artistul si-a dovedit indemanarea in a scrie pentru ziare renumite (cel mai recent job al sau in domeniu a fost pentru Financial Times), nu va fi retribuit in niciun fel pentru materialele publicate.

Un alt artist celebru care i-ar putea deveni coleg de redactie este Brian May, chitaristul trupei Queen, dar deocamdata stirea nu a fost confirmata oficial.

Pana anul viitor, cand isi va lua in serios atributiile de ziarist, Bono va trebui sa lucreze impreuna cu colegii sai de la U2 la un nou album, a carui lansare a fost deja programata pentru 2009.

Sursa: Promusic Prod.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: