Cartea biografica U2 in limba romana

de Morrison

Cartea biografica U2 in limba romana
Cartea Walk On - The Spiritual Journey Of U2 de Steven Stockman, a fost tradusa si in limba romana. Intitulat Calatoria spirituala a trupei U2, volumul a aparut la editura clujeana Aqua Forte.

Cartea priveste dincolo de modernitati si de barfele referitoare la vietile starurilor inspre o realitate extra-terestra din care cei de la U2 isi trag seva - o credinta crestina care celebreaza iubirea aproapelui, generozitatea harului si mai ales, innoirea inimii.

Calatoria spirituala.. costa 19 RON si poate fi cumparata de pe site-ul editurii, www.aquaforte.com, din librariile Diverta si Humanitas.

Sunt prezenti la MTV, dar nu par catusi de putin sa-i cante in struna. Isi disimuleaza abil mesajele impregnate de textele Sfintei Scripturi si isi pun fanii pe ganduri cu intrebari dintre cele mai profunde.

Reprezinta un cocktail exploziv de manie profetica la adresa unei Biserici crestine adormite. Viseaza la o credinta pusa in practica vor stergerea datoriilor Africii, eradicarea foametei, a malariei si a virusului HIV.

Vor totul, vor trezirea, vor pacea, vor raiul pe pamant. Chemarea lor se vrea o privire aruncata intunericului din perspectiva luminii. Dincolo de orice idee de showbiz, U2 vor in continuare sa schimbe lumea.

tiberiu crisan, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook