Concertul U2 la Bucuresti se transforma intr-un vis irealizabil

de Buvnitz

Concertul U2 la Bucuresti se transforma intr-un vis irealizabil


Oprescu sugereaza ca ar mai fi doar cateva detalii de stabilit ca sa-i vedem pe irlandezi la Bucuresti. Promoterii spun ca show-ul e putin probabil, anunta EVZ.

Desi primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, declara ieri-dimineata, citat de canalele romanesti de televiziune, ca trupa U2 va canta pe Stadionul "Lia Manoliu" in septembrie sau octombrie (daca municipalitatea va gasi o formula sa aduca artistii din Tunisia), la pranz vestea era serios nuantata: edilul-sef a spus ca a exprimat doar o dorinta de-a lui si nimic mai mult.

Discutia legata de legendarul concert promis bucurestenilor s-a relansat cu ocazia unei noi vizite a lui Oprescu la Stadionul National. Daca la inceput primarul punea sub semnul indoielii prezenta irlandezilor in tara din cauza termenului de finalizare a stadionului, acum singura problema de care pare sa se loveasca este cea a unui "pod aerian" Romania- Tunisia, care sa permita aducerea trupei in tara.

"A aparut o mica problema, in sensul ca in perioada aia (septembrie 2011, data la care este preconizat concertul - n.r.), U2 se afla undeva in Tunisia si o sa fie nevoie de asigurarea transportului. Incercam sa gasim posibilitatea. Asta inseamna pod aerian. Sunt, totusi, 120 de masini cu echipamente. Fara scena, spectacolul e vaduvit", explica Oprescu.

Edilul-sef a mai spus ca trupa ar putea concerta in Romania o luna mai tarziu, in octombrie. Cel mai important pas, spune el, "dorinta de a veni", este rezolvat.

Continuarea o gasiti pe EVZ.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook