Detalii despre noul album U2

de Morrison

Detalii despre noul album U2
Trupa U2 si-a intitulat viitorul album No Line On The Horizon si-l va lansa in intreaga lume in luna martie 2009, a anuntat casa de discuri a formatiei, conform Reuters.

Discul este cel de-al 12-lea material de studio al grupului si initial fusese programat sa iasa pe piata anul acesta. In septembrie, insa, Bono si colegii sai au anuntat ca sunt inspirati si vor sa mai compuna.

Membrii U2 au inregistrat pentru albumul No Line On The Horizon in Maroc, Dublin, New York si Londra.

CD-ul va fi lansat de Interscope Records in plan international pe 2 martie, cu exceptia Americii de Nord, unde va aparea o zi mai tarziu.

Precedentul album U2, How To Dismantle An Atomic Bomb, a iesit pe piata in 2004 si a inregistrat vanzari de 9 milioane de exemplare.

Noul LP, No Line On The Horizon, a fost produs de mai vechii colaboratori ai trupei, Brian Eno si Daniel Lanois.

Deocamdata nu s-a anuntat nimic referitor la turneul de promovare.

Bestmusic

Universal Music Romania si METALHEAD va ofera noul album U2 - No Line On The Horizon, disponibil prin precomanda pe noua sectiune U2 Shop, acum pe METALHEAD.ro.

Alaturi de No Line On The Horizon, gasiti pe U2 SHOP si toate materialele discografice ale trupei incepand cu 1980, materiale ce includ CD-uri si DVD-uri in editii DELUXE sau reeditate, in total peste 30 de adevarate piese de colectie, disponibile doar pe METALHEAD.ro/U2.

Puteti plati online iar produsele va sosesc acasa in maxim 7 zile lucratoare. Noul album U2 va putea fi precomandat chiar acum de pe METALHEAD.ro/U2 urmand a-l primi prin posta dupa aparitia sa oficiala in luna martie a anului viitor.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: