U2 ar putea lansa un nou album pe 27 mai

de Chaos Lore

U2 ar putea lansa un nou album pe 27 mai


U2 ar putea lansa noul album pe 27 mai, potrivit unui retailer online. Desi nu s-a comunicat o data oficiala a lansarii, Amazon.de a listat data ca fiind 27 mai.

"S-a vehiculat ca U2 sunt in studio lucrand la un nou album, insa nu a fost anuntata nicio data pentru lansarea acestuia", a spus un purtator de cuvant al trupei.

Managerul Paul McGuinness a declarat in toamna anului trecut ca viitorul album ar trebui sa se lanseze la inceputul lui 2011. U2 urmeaza sa inceapa un turneu american in luna mai si se pare ca ar putea fi cap de afis pentru festivalul britanic Glastonbury in iunie.

Solistul Bono a declarat in 2010 ca trupa lucra la cateva piese, iar la scurt timp dupa lansarea lui 'No Line On The Horizon' (2009), acesta a declarat ca U2 au mai inregistrat in acelasi timp si un album numit 'Songs Of Ascent', care urmeaza sa fie lansat.

Se pare ca Bono l-a rugat pe artistul dance David Guetta sa colaboreze cu U2 pentru noul album al trupei. "L-am cunoscut pe Bono si am fost foarte entuziast, foarte onorat ca mi-a propus sa colaboram si poate sa producem niste piese pentru viitorul album U2", a declarat Guetta. "Am cateva idei deja, am fost deschis la din ce in ce mai multe genuri muzicale. Cel electronic ramane principal, dar iubesc muzica. Nu coteaza genul, daca e buna. Dupa toate colaborarile aceastea cu artisti urbani m-am gandit ca ar fi o adevarata provocare sa incerc sa merg in directia rock".

Se pare ca U2 urmeaza sa sustina un concert in Romania in acest an, insa nu se stie concret locatia.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook