U2 lucreaza cu David Guetta la noul album

de Chaos Lore

U2 lucreaza cu David Guetta la noul album


Se pare ca Bono l-a rugat pe artistul dance David Guetta sa colaboreze cu U2 pentru noul album al trupei.

"L-am cunoscut pe Bono si am fost foarte entuziast, foarte onorat ca mi-a propus sa colaboram si poate sa producem niste piese pentru viitorul album U2", a declarat Guetta.

"Am cateva idei deja, am fost deschis la din ce in ce mai multe genuri muzicale. Cel electronic ramane principal, dar iubesc muzica. Nu coteaza genul, daca e buna. Dupa toate colaborarile aceastea cu artisti urbani m-am gandit ca ar fi o adevarata provocare sa incerc sa merg in directia rock".

Muzicalul Spider-Man compus de U2 a fost amanat din nou, petnru a treaia oara. De aceasta data pentru a perfectiona finalul spectacolului.

S-a anuntat pe 13 ianuarie ca "Spider-Man: Turn Off the Dark" va mai avea nevoie de inca o luna pentru a rafina performanta si productia, dupa ce s-a refacut scena de incheiere. Producatorul Michael Cohl a promis ca aceasta este ultima amanare de gen.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook