U2 lucreaza cu David Guetta la noul album

de Chaos Lore

U2 lucreaza cu David Guetta la noul album


Se pare ca Bono l-a rugat pe artistul dance David Guetta sa colaboreze cu U2 pentru noul album al trupei.

"L-am cunoscut pe Bono si am fost foarte entuziast, foarte onorat ca mi-a propus sa colaboram si poate sa producem niste piese pentru viitorul album U2", a declarat Guetta.

"Am cateva idei deja, am fost deschis la din ce in ce mai multe genuri muzicale. Cel electronic ramane principal, dar iubesc muzica. Nu coteaza genul, daca e buna. Dupa toate colaborarile aceastea cu artisti urbani m-am gandit ca ar fi o adevarata provocare sa incerc sa merg in directia rock".

Muzicalul Spider-Man compus de U2 a fost amanat din nou, petnru a treaia oara. De aceasta data pentru a perfectiona finalul spectacolului.

S-a anuntat pe 13 ianuarie ca "Spider-Man: Turn Off the Dark" va mai avea nevoie de inca o luna pentru a rafina performanta si productia, dupa ce s-a refacut scena de incheiere. Producatorul Michael Cohl a promis ca aceasta este ultima amanare de gen.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook