U2 o admira pe solista Amy MacDonald

de Morrison

U2 o admira pe solista Amy MacDonald
Componentii U2 au declarat ca sunt fani ai solistei scotiene Amy MacDonald.

Acestia au declarat ca le-ar placea foarte mult ca, in viitor, sa se afle in public la un concert al
solistei.

U2 vor fi invitati pentru cinci seri la rand la emisiunea The Late Show with David Letterman in perioada 2-6 martie, chiar in saptamana lansarii noului material de studio No Line on The Horizon.

De la ultima lor aparitie in cadrul acestui show de televiziune au trecut 7 ani si este pentru prima data in istoria emisiunii cand unui invitat ii este acordata o intreaga saptamana.

In perioada imediat urmatoare, trupa are o agenda foarte incarcata de evenimente legate de promovarea noului album - No Line on The Horizon - ce se va lansa pe 2 martie (respectiv 3 martie in Statele Unite).

Universal Music Romania si METALHEAD va ofera noul album U2 - No Line On The Horizon, disponibil prin precomanda pe noua sectiune U2 Shop, acum pe METALHEAD.ro.

Alaturi de No Line On The Horizon, gasiti pe U2 SHOP si toate materialele discografice ale trupei incepand cu 1980, materiale ce includ CD-uri si DVD-uri in editii DELUXE sau reeditate, in total peste 30 de adevarate piese de colectie, disponibile doar pe METALHEAD.ro/U2.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: