Cronica Unholy Ritual - Rex Mundi

de Astaroth Priestess

Cronica Unholy Ritual - Rex Mundi

Cronica albumului de debut al formatiei Unholy Ritual, intitulat 'Rex Mundi', poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica Unholy Ritual - Rex Mundi

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

"Unholy Ritual a luat nastere in anul 1997 cand Erevos (voce) si Bertram (baterie) au decis sa puna bazele unei formatii, dorind in acelasi timp sa se distanteze oarecum de celelalte formatii de metal din tara lor natala, Grecia.

Anul 2001 ii aduce pe baieti in postura de a lansa primul demo, intitulat 'Denial From Heaven' care s-a bucurat de un succes demn de invidiat atat de public cat si de critici.

Desi si-au schimbat componenta de-a lungul timpului, ba chiar au inlocuit trei membri in timp ce lucrau la albumul de debut, Unholy Ritual s-au mentinut in aceeasi stare de echilibru cu care au pasit in industria muzicala si nu in ultimul rand ambitia.

'Rex Mundi' este albumul de debut semnat Unholy Ritual si, chiar daca a fost lansat in anul 2008, iata ca pe birou a ajuns abia la finele anului 2009 insa exista o vorba desteapta, si anume "lucrurile bune vin acelora care stiu sa astepte".[...]"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: