Biografie Unleashed



Unleashed

Genuri muzicale:
Death

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

Formatia Unleashed s-a infiintat in Suedia in anul 1989, discografia lor cuprinzand pana in prezent opt albume de studio.
Albumul de debut apare in 1991 si se intituleaza Where No Life Dwells. Un an mai tarziu este urmat de Shadows in the Deep. Dupa aparitia a inca trei materiale, in 2002 trupa decide sa se desparta.
Decizia nu este insa definitiva, si in acelasi an apare un nou album, Hell's Unleashed, urmat de un turneu.
Ultimul lor material se intituleaza Midvinterblot si a fost lansat in 2006 la SPV Records. Desi temele abordate in versurile Unleashed sunt in mare parte asemamnatoare celor ale formatiilor de viking metal, stilul suedezilor ramane insa in granitele death metalului.
In noiembrie 2006, suedezii au facut parte dintr-un turneu european intitulat Masters of Death, alaturi de Grave, Dismember si Entombed. La inceputul anului 2007, Unleashed au luat parte la un turneu in Statele Unite alaturi de Belphegor si Krisiun.

Stil: death metal

Componenta:
Johnny Hedlund voce, bass
Fredrik Folkare chitara
Tomas Masgard chitara
Anders Schultz tobe

Discografie:
Where No Life Dwells (1991)
Shadows in the Deep (1992)
Across the Open Sea (1993)
Victory (1995)
Warrior (1997)
Hell's Unleashed (2002)
Sworn Allegiance (2004)
Midvinterblot (2006)

UNLEASHED
www.unleashed.se
www.myspace.com/666unleashed


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook