Cronica Uriah Heep la Bucuresti

de Morrison

Cronica Uriah Heep la Bucuresti

Sincer - nu asteptam prea entuziasmat intalnirea cu veteranii Uriah Heep. I-am ratat la fiecare trecere prin Romania, dar am hotarat sa-I intalnesc in final aseara la Becker Brau Live Music.

Eram pregatit pentru ce era mai rau - muzica fara viata, voce stinsa, artisti obositi. La urma urmei, de ce nu oamenii astia s-au nascut acum 60 de ani! Sigur, Stones au aratat ca rock-ul se practica indiferent de varsta, insa - se stie - ei sunt un fenomen (chiar, ce iau Stones de sunt atat de high pe scena?).

Cronica Cronica  <a href=Uriah Heep la Bucuresti" title="Cronica Cronica Uriah Heep la Bucuresti">

Cronica Cronica Uriah Heep la Bucuresti

Ma-ntorc la Uriah Heep. Excelent. Cu nerv. Cu mult nerv. Cu profesionisti. Oameni cu chef de cantat si fericiti ca-si vad publicul. Rockul lor suna azi (sper) la fel ca altadata. Multimea in delir, la 2 metri de scena. Clubul - arhiplin.


Cronica Cronica Uriah Heep la Bucuresti

Cronica Cronica Uriah Heep la Bucuresti

Lady In Black, July Morning, Gipsy, Easy Livin numai bunatati clasice. Foarte serios acum. Daca se mai intorc, vi-I recomand cu caldura (si bere). Pentru ca rock-ul lor e atat de sanatos si cinstit, incat e aproape o raritate.

Tiberiu Crisan, Bestmusic.ro

Galerie Foto :
Cronica Cronica Uriah Heep la Bucuresti (16.10.07)


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook