Uriah Heep din nou in Romania

de Morrison

Uriah Heep din nou in Romania
Uriah Heep, una din trupele legendare ale muzicii rock, va concerta pe 16 mai, la Satu Mare, si pe 18 mai, la Barlad, informeaza site-ul Fundatiei Pheonix, firma organizatoare. Ambele concerte vor avea loc in aer liber.

Trupa a mai sustinut concerte in Romania in anul 2007, la Sibiu, Zalau, Oradea si in clubul Becker Brau Live Music, din Bucuresti.

Uriah Heep s-a format in anul 1969, atunci cand producatorul Gerry Bron l-a invitat pe claparul Ken Hensley sa se alature trupei Spice. Trupa era catalogata drept The Beach Boys of heavy metal, datorita pieselor melodice si influentelor de progressive rock si jazz.

Desi au avut o mare popularitate in Europa, formatia nu a reusit niciodata sa patrunda pe piata americana, cu exceptia a trei piese: "Easy Livin", "Sweet Lorraine" si "Stealin".

Componenta trupei a ramas cea din 1986, cu Bernie Shaw - voce, Mick Box - chitara, Phil Lanzon - clape, Trevor Bolder - bas si Russel Gilbrook - tobe.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook