Uriah Heep pe Blu Ray

de Elena Paraschiv

Uriah Heep pe Blu Ray


Uriah Hepp au pe drum un album live si un DVD. Frontiers Music Srl va lansa cel mai nou material, un album live al rockerilor legendari de la Uriah Heep carese va numi " Live At Koko, London 2014". Pe 20 februarie 2015 va fi lansat in Europa si pe 14 februaruie in Statele Unite.

In ianurie 2011, trupa s-a rentors in studio pentru a inregistra "Into The Wild". Dupa lansarea albumului, Uriah Heep au plecat asa cum era normal intr-un turneu mondial, ajungand in toate colturile lumii.

Au cantat in fata a peste 150,000 de fani, in Europa de Est, Australia, Japonia si America ajungand la un numar de 58 de tari. Pe 4 martie 2014, Uriah Heep au cantat in fata fanilor de "acasa" in Londra. Rockerii au dat tot ce au putut pe scena, realizand un show spectaculos care a fost inregistrat in HD pentru a fi lasat ca dublu CD/DVD pentru prima data pe Blu Ray.

O mica parte din ce se va gasi pe DVD puteti vedea mai jos. Rock On!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook