Interviu ... cu Mani despre URMA

23 Februarie 2007 Morrison

Interviu ... cu Mani despre URMA
Share pe Facebook

De la concertul sustinut la Stuffstock in septembrie anul trecut, nu s-a mai auzit mare lucru despre Urma. S-a organizat la un moment dat o auditie cu viitorul disc al trupei Trend Off, in rest nimic. Liniste. Si-o gramada de zvonuri.

Daca misterul se lamureste (sau nu) ramane sa decideti singuri. Urmariti interviul pe care Mani (voce, chitara, compozitie) l-a acordat in exclusivitate BestMusic.ro si Metalhead.ro. Povestea unei trupe cu totul speciale. Punctul (dificil) in care ea a ajuns. Fanii. Urma, si tot ce-a lasat ea in urma pana acum.

URMA
www.urma.ro

Vizionare placuta.Apasati NEXT pentru a urmari si celelalte parti ale interviului !

Comenteaza

Morrison la 28.02.2007 00:00

User Avatar Picture pai vreo 5-6 merge botonu de next raspunde

wip la 28.02.2007 00:00

User Avatar Picture Morrison, cate parti are interviul? nu am reusit sa vad decat o parte si am tot dat "next" de jde ori raspunde

aza la 25.02.2007 00:00

User Avatar Picture interesant.. m`am mai linistit. imi pare normal, ca fan, sau mai bine zis, pers ce asculti si iti place o formatie, sa te intrebi ce se intampla cu ea daca din sept. nu s`a mai auzit nimic, doar zvonuri peste tot despre cum ca se despart etc. sunt foarte curioasa acum.. cu adevarat interesant interviul.. om trai si om vedea raspunde

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook