Tudor Chirila a inceput intalnirile cu liceenii

de cristina_n

Tudor Chirila a inceput intalnirile cu liceenii

Tudor Chirila s-a intors astazi la liceul pe care l-a absolvit acum mai bine de zece ani. Artistul s-a intalnit cu elevii de la Ion Neculce, in cadrul turneului Chirila in licee.

Urmeaza luna aceasta Liceul Teoretic Al.I.Cuza (21 mai), Liceul George Cosbuc (25 mai), Colegiul National Ion Creanga (26 mai) si Colegiul National Gheorghe Lazar (27 mai).

Sub sloganul Descopera ce-ti place, Tudor Chirila discuta cu liceenii si ii ajuta sa descopere ce cale sa urmeze in viata. Nu putem sti exact cum a decurs intalnirea propriu-zisa de astazi cu elevii dela Ion Neculce, intrucat presa a avut acces doar la "discursul" de incalzire al lui Tudor.

Ce anume au dorit sa stie cei mai tineri de la artist, ramane sa descoperim intr-una din intalnirile ulterioare, dar am remarcat interesul mare pentru eveniment – sala a fost arhiplina de elevi. Turneul lui Tudor Chirila in licee va culmina cu un concert VAMA la Sala Palatului. Participantii la intalniri se vor bucura de acces gratuit, avand ocazia sa-l vada pe Tudor Chirila la locul sau de munca.

"Chirila in licee" este un proiect despre exercitarea optiunii initiat de Tudor Chirila, realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook