Tudor Chirila a pierdut procesul cu fostii colegi din Vama Veche

de Astaroth Priestess

Tudor Chirila a pierdut procesul cu fostii colegi din Vama Veche

In urma cu trei ani membrii formatiei Vama Veche">Vama Veche au intentat proces trupei Vama din cauza incalcarii drepturilor de autor iar o hotarare judecatoreasca a stabilit ca Tudor Chirila, solistul Vama, va plati despagubiri si cheltuieli de judecata in valoarea de 15.000 de euro.

In afara de suma de bani pe care Chirila o are de platit, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca artistul si formatia sa nu au dreptul de a mai interpreta piesele semnate Vama Veche fara acordul trupei.

Fostii colegi ai lui Chirila au declarat ca nu vor interzice altor artisti interpretarea pieselor insa acest lucru va fi posibil pe baza unui contract legal incheiat intre autorii compozitiilor si interpreti.

Liviu Manescu a declarat ca Tudor Chirila s-a folosit de piesele fostei Vama Veche, fara acorduri legale si ca ar fi incheiat contracte folosindu-se de numele indragitei formatii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook