Tudor Chirila le da sfaturi liceenilor

de cristina_n

Tudor Chirila le da sfaturi liceenilor

Tudor Chirila initiaza primul turneu de mentorship al unui lider de generatie in liceele din Bucuresti: Chirila in licee. Proiectul se va desfasura pe parcursul anului 2009 in 20 de licee: 5 in luna mai si 15 in toamna. Campania sta sub sloganul Descopera ce-ti place, accentuand ideea ca, inainte de orice, este important sa fii pasionat de ceea ce faci.

In perioada 19 – 27 mai, Tudor Chirila se va intalni cu elevii din Liceul Teoretic Ion Neculce (19 mai), Liceul Teoretic Al.I.Cuza (21 mai), Liceul George Cosbuc (25 mai), Colegiul National Ion Creanga (26 mai) si Colegiul National Gheorghe Lazar (27 mai).

In cadrul intalnirilor, artistul le va vorbi liceenilor despre cum pot descoperi ce vor sa faca in viata si, mai ales, despre alegerea carierei in cunostinta de cauza. Aceasta pentru ca, in functie de optiunea fiecaruia, munca poate insemna o condamnare pe viata sau o viata fara frustrari.

Dovada a faptului ca tinerii au nevoie de repere solide sta Scrisoarea catre liceeni publicata de Tudor Chirila pe blogul sau, prin care le aminteste elevilor ca superficialitatea poate fi depasita doar prin cunoastere si bun-simt. Scrisoarea a generat extrem de multe reactii: peste 200 de bloggeri si unele dintre cele mai importante cotidiene au preluat textul, mii de tineri si-au trimis link-uri pe msessenger sau pe mail.

Intalnirile din licee vor fi dublate si de un studiu psihologic care urmareste sa identifice gradul de incredere al elevilor in ei insisi, cat si modelele pe care le admira. Rezultatele vor fi puse la dispozitia Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti in vederea dezvoltarii unor programe educationale.

Turneul in licee va culmina cu un concert VAMA la Sala Palatului. Participantii la intalniri se vor bucura de acces gratuit, avand ocazia sa-l vada pe Tudor Chirila la locul sau de munca.

Chirila in licee este un proiect despre exercitarea optiunii initiat de Tudor Chirila, realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook