Tudor Chirila s-a impacat cu fostii colegi din Vama Veche

de Buvnitz

Tudor Chirila s-a impacat cu fostii colegi din Vama Veche

Membrii fostei formatii Vama Veche, Traian Balanescu, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Razvan Lupu si Liviu Manescu, au ajuns la un acord cu privire la interpretarea pieselor, urmand ca sa le intrepreteze cu totii.

De asemenea, cei cinci au hotarat ca, pana la sfarsitul anului, sa lanseze un DVD cu unul dintre recitalurile de top ale formatiei din perioada 1999 - 2006 si care va include cele mai importante cantece, materiale video si interviuri cu membrii trupei, plus o galerie multimedia si videoclipurile formatiei, informeaza Evenimentul Zilei.

Marca Vama Veche va ramane in proprietatea membrilor fondatori ai formatiei Vama Veche: Traian Balanescu, Tudor Chirila si Liviu Manescu.

"Ma bucur ca vom putea canta din nou cantecele la care am muncit atat de mult alaturi de colegii din Vama Veche. Intr-un fel, alt fel, povestea merge mai departe. Pentru fiecare dintre noi...", a spus Tudor Chirila.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook