Se cauta formatie de deschidere pentru concertul VAMA de la Sala Palatului

de George Lazar

Se cauta formatie de deschidere pentru concertul VAMA de la Sala Palatului


Pe 28 mai Vama lanseaza noul album, “2012”, la Sala Palatului. Cu aceasta ocazie SEAT a lansat un concurs pentru formatiile rock care isi doresc sa cante in deschiderea VAMA la concertul de lansare. VAMA si SEAT doresc sa ofere sansa unei formatii rock tinere, care are un repertoriu de cel putin 3 cantece originale, sa sustina un mini concert in fata a 4.000 de oameni.

Concursul se desfasoara pe pagina VAMA de Facebook (Facebook.com/VamaMusic), intr-o platforma speciala, creata de SEAT. Intre 18 aprilie si 3 mai formatiile rock se pot inscrie in concurs completand un formular, urmand ca intre 3 si 10 mai fanii sa voteze formatia pe care doresc sa o vada la Sala Palatului in deschiderea VAMA. Cele patru formatii care au acumulat cele mai multe voturi vor sustine un concert-auditie in Garajul Europa FM, in urma caruia VAMA va alege castigatorul concursului "SEAT te conduce la Sala Palatului".

Parteneriatul cu Vama a venit ca ceva natural pentru SEAT. Suntem tineri, plini de energie si putin nonconformisti. Si impreuna cautam o formatie care sa ne semene. Si careia sa ii oferim sansa unui start bun in concertul Vama." a declarat Elena Apostol, Marketing and Communication Manager SEAT.

Tudor Chirila: "Cand am inceput sa facem muzica am avut norocul sa cantam in deschiderea unor trupe care cu generozitate ne-au oferit scena lor. A fost un ajutor extrem de important. In general, pe tot parcursul drumului nostru profesional, am fost ajutati de oameni carora trebuie sa le fim recunoscatori. Lor si intamplarilor care au venit in urma acestor intalniri. In viata intalnirile sunt vitale. A venit momentul sa putem face si noi ceva pentru niste artisti tineri si talentati. Le oferim scena pe care Vama va lansa noul sau album, "2012". Si le oferim si un public bun care ii va asculta. Nu ramane decat sa alegem aceasta trupa din cele care se vor inscrie. Ne bucuram ca SEAT a ales sa sprijine alaturi de noi acest demers pentru ca este nevoie mereu de suflu proaspat in muzica. Asa ca asteptam inregistrarile "demo". Bafta tuturor!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook