Eddie Van Halen la dezalcolizare

de Morrison

Eddie Van Halen la dezalcolizare
Eddie Van Halen a declarat pe 8 martie ca se va interna intr-o clinica de reabilitare pentru a avea grija de el. Vestea confirma intr-o oarecare masura zvonurile ca trupa nu se va reuni totusi atat de curand, fiind posibil ca rockerii sa lipseasca si de la introducerea lor in Rock and Roll Hall of Fame.

Anuntul a fost facut la o luna dupa ce Eddie si fostul solist Van Halen David Lee Roth anuntasera ca intentioneaza sa porneasca impreuna intr-un turneu nord-american in aceasta vara.

Eddie, in varsta de 52 de ani, s-a luptat o viata cu dependenta de alcool, supravietuind unui cancer la limba. El a afirmat intr-o scrisoare adresata fanilor ca vrea sa faca lucrurile asa cum trebuie.

`Intotdeauna m-am simtit responsabil sa va ofer tot ceea ce e mai bun. In acest moment nu ma simt la capacitate maxima. Din acest motiv am hotarat sa intru intr-o clinica de reabilitare pentru a avea grija de mine, astfel incat in viitor sa fiu in stare sa va ofer 110% din ce simt ca va datorez si vreau sa va ofer`.

El a adaugat: `Unele probleme legate de turneul Van Halen din vara depind de mine, altele nu. In ceea ce priveste partea cu reabilitarea, este in puterea mea sa indrept lucururile.`
Trupa renumita in anii `80 pentru hituri precum `Jump` sau `Panama` va fi introdusa in Rock and Roll Hall of Fame luni (12 martie).

Intr-un interviu acordat in 1995 revistei Rolling Stone, Eddie declara ca s-a internat la dezalcolizare de 2 ori. Atunci spunea ca singura data cand a fost arestat pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice s-a intamplat dupa ce se intorcea de la o sedinta a alcoolicilor anonimi.

mihai miron, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook