Concert Vaya Con Dios la Frattelli Studios Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Vaya Con Dios la Frattelli Studios Bucuresti


Vaya Con Dios se intorc in Romania pentru u concert ce va avea loc pe 11 noiembrie in clubul Frattelli Studios din Bucuresti, anunta Bestmusic.ro.

Pretul unui bilet este de 200 de lei si poate fi achizitionat de pe eventim.ro.

Este greu sa ii incadrezi pe belgienii de la Vaya Con Dios intr-un gen muzical: nu sunt pop, cu siguranta, insa nu sunt nici jazz. Ei de fapt sunt vocea atat de versatila a solistei Dani Klein, care trece cu usurinta de la a canta in engleza, la latina, la muzica cu influente gitane, toate acestea cu un accent frantuzesc abia sesizabil si totusi irezistibil. Sunt chitara de flamenco omniprezenta, care da aerul fierbinte, latin, muzicii belgienilor. Criticii spun despre albumul lor, The Best of Vaya con Dios, ca dau sentimentul unei nopti petrecute in barurile din orasele port, incarcate de fum si cu voci in ecou.

Dani Klein promite ca timp de doua ore sa recreeze atmosfera cu hit-urile sale consacrate: Nah Neh Nah, Puerto Rico, What’s a Woman si cu cover-urile celebre, printre care si Johnny, un cover dupa Edith Piaf, care la randul sau s-a inspirat din „Sanie cu Zurgalai”, a Mariei Lataretu.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: