Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie

de Chaos Lore

Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie


Concertul trupei Vaya Con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.

Intr-un mesaj postat saptamana trecuta pe site-ul oficial al formatiei, membrii trupei isi rugau fanii sa aiba rabdare si sa fie alaturi de Dani, pana cand vor putea reprograma. Astazi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit ca trupa va putea onora promisiunea de a canta pentru fanii romani pe 23 decembrie, multumindu-le celor care au avut incredere si i-au asteptat.

Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie, intr-un interval de 4 saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata.

Relatii cu publicul la numarul de telefon 021 311 50 64, zilnic intre orele 10.00 – 18.00. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990 / 0730 026 742, aa@events.ro.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook