Veil Of Maya - 20-200-Divide Paths videoclip


20-200-Divide Paths, noul videoclip semnat de grupul american Veil Of Maya, poate fi urmarit mai jos.

Veil Of Maya va concerta pe 9 iulie la Club Fabrica din Bucuresti alaturi de Negative Core Project, Deadeye Dick si Breathelast.

O premiera absoluta pentru Romania, Veil Of Maya este una din trupele etalon ale scenei deathcore/death metal contemporane, considerati pionieri ai subgenului djent. Este pentru prima data cand Romania are parte de o formatie prezenta din catalogul Sumerian Records, probabil cel mai important label al genului amintit mai sus.

Veil Of Maya a luat nastere in 2004 si a lansat pana in prezent patru albume, cel din urma fiind compus impreuna cu Misha 'Bulb' Mansoor, chitaristul formatiei Periphery.

Grupul american a capatat rapid notorietate in scena metal prin abordarea nonconventionala a structurilor muzicale, ritmurilor poliritmice, tehnica desavarsita, transformand acest nume in unul din liderii scenei contemporane. Veil Of Maya este un nume ce a strabatut intreaga lume alaturi de nume de top precum Suicide Silence, Lamb Of God, Parkway Drive, Machine Head, The Faceless sau Born Of Osiris.

Numele Veil Of Maya este inspirat din piesa cu acelasi nume semnat de Cynic.

 


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD