Rocker's Challenge si Velosonics (interviu)

19 Iunie 2014 Buvnitz

Rocker's Challenge si Velosonics (interviu)
Share pe Facebook

In perioada 4-5 iulie 2014 ii invitam pe toti iubitorii de muzica rock, activitati outdoor si distractie la cea de-a patra editie a Festivalului Rocker’s Challenge de la Sasca Romana, Cheile Nerei, Caras-Severin.

Astazi stam de vorba cu Velosonics.


Ce ati mai facut in ultima vreme si ce puneti la cale pentru viitorul imediat?

Saptamani petrecute la munte, saptamani petrecute pe drum, saptamani petrecute in studio. Timpul trece cu viteza unui VW Phaeton, cea mai tare masina din Velosonics. Pe viitorul apropiat ne-am propus sa aruncam cu pietre in uriasul asta numit rock romanesc. Sa vedem, poate reusim s suparam pe toat lumea. Glumesc (rade). Lucram de cateva luni bune la primul nostru copil... aaa... album. Produs de Adam Whittaker.

Urmeaza sa participati pe 4-5 iulie la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasca Montana, in Cheile Nerei. Ce setlist intentionati sa pregatiti pentru concert?

Bebop, Berlin Books, Bracelet, Songs We Used To Like, Kiss Me, Leave This City, Love for Gold, Until, UpUp, The Phone, Funky (b)Itch, Bucuresti.

Concertele sunt seara. Insa o componenta importanta a festivalului sunt si sporturile montane de peste zi. Pina sa urcati pe scena ce veti alege? Berea la umbra sau sport: tiroliana, mountain biking ori rafting pe Nera?

Noi vom opta pentru tirolian si rafting. Dar nu excludem si alte intreceri sportive, cum ar fi halbere, sticlism si alte sporturi nationale.Unde credeti ca se afla curentul rock romanesc acum si cat de mult credeti ca ajuta astfel de initiative precum festivalul din Cheile Nerei?


Noi nu simtim niciun curent. Se pare ca a inchis cineva geamurile. Curentul este afara pana deschizi cel putin doua usi. Usa artistului si usa ascultatorului. La ambele s-a invartit clanta, acum asteptam sa se deschida ceva. Credem ca lucrurile se vor misca repede de aici incolo. Suntem optimisti. Rocker’s Challenge le imbina pe ambele – ce bine!

Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?

Promitem pahare ciocnite, poze penibile si prietenii noi. Rock’n’Roll, binenteles.


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook