A mai ramas o zi pana la concertul Venom la Bucuresti

de Buvnitz

A mai ramas o zi pana la concertul Venom la Bucuresti


Astazi este singura zi in care fanii trupei Venom isi mai pot achizitiona bilete la pretul initial de 75 lei, in ziua concertului, sambata 12 noiembrie, valoarea acestora fiind de 85 lei, disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe www.eventim.ro), Bilete.ro (inclusiv prin oficiile Postei Romane marcate Bilete.ro), Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records – filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.

Rock Legends prezinta un nou concept, unic in materie de evenimente live si anume face posibila prezenta, in premiera in Romania, a mai multor titulaturi considerate clasice de catre ascultatorii de muzica rock. Dupa ce weekendul trecut, editia de debut a Rock Legends a adunat peste 1000 de fani alaturi de legendarii thrasheri germani de la Sodom, sambata, pe 12 noiembrie Rock Legends va recidiva aducand in premiera la Bucuresti una dintre cele mai faimoase si controversate trupe britanice din ultimii 30 de ani.

Cei trei rockeri salbatici de la VENOM vor urca pe scena de la Arenele Romane din capitala, alaturi de trei trupe extrem de interesante din undergroundul autohton. MEDIOCRACY, KISTVAEN si APA SIMBETII (toate din Bucuresti) vor imparti scena cu Venom pentru recitaluri de aproximativ 30 de minute pentru reusita unui festival care isi propune sa devina de traditie in Romania.

Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: