Ville Valo vorbeste despre criza financiara

de Morrison

Ville Valo vorbeste despre criza financiara
Intr-un interviu recent, solistul formatiei HIM, Ville Valo, a vorbit despre modul in care industria muzicala este afectata de criza economica.

Vanzarile de CD-uri au scazut foarte mult, iar casele de discuri sunt speriate. Momentan, nu stim unde vom lansa noul album, suntem inca in faza de negocieri, spune solistul HIM.

Pentru artisti, din pacate, va fi mai importanta decizia privind modul in care va fi lansat albumul, decat stilul muzical al acestuia, spune Valo.

Casele de discuri inca se asteapta sa traim ca niste staruri rock. Nu stiu cum am putea face asta, fara bani. Cred ca acest stil de viata va fi la randul sau afectat de criza. Vom bea bauturi ieftine si ne vom petrece timpul cu tipe la fel de ieftine, glumeste solistul.

Ville Valo a mai dezvaluit ca a compus deja 15 piese pentru noul album, dar ca nu stie deocamdata cand va fi lansat acesta.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook