Noul videoclip Vita de Vie - Basul si cu Toba Mare (Acustic + 18)

de Morrison

Noul videoclip Vita de Vie - Basul si cu Toba Mare (Acustic + 18)


UPDATE: Videoclipul a fost sters din cauza unei plangeri a casei de discuri, Universal Music Romania. Sa le multumiti penru intelegere.

Prima oara a vazut lumina zilei in anul 1999 cand a deschis albumul Fenomental, acum, dupa 14 ani se reinventeaza cu un nou sound pe albumul Acustic.

Basul si cu toba mare starneste in continuare zvacniri de emotie iar noul videoclip completeaza piesa perfect.

Larissa Bercea
, cunoscuta publicului din show-ul tv "Romanii au talent", uimeste inca o data prin dexteritatea cu care foloseste bara de streaptease, dansul ei fiind nascator de placeri nebanuite si fantezii greu de disimulat. Hedonismul este la el acasa si nu lasa loc niciunui refugiu catre lumea cotidiana. Senzualitatea prezenta in videoclip nu atinge niciodata ridicolul iar scena de final este de o ironie atent studiata, intelectuala si comica in acelasi timp.

Varianta acustica a piesei Basul si cu toba mare este surprinzatoare dar perfect legitima in acest context, regizorii clipului, Costas Ivanov si Radu Aldea, dand dovada de o imaginatie ce atinge paroxismul.

Asa arata Basul si cu toba mare la varsta marilor provocari. Si-a luat buletin si se pregateste de adolescenta.

Si nu uitati: "La orice piesa buna care vrea sa stea-n picioare/ E musai sa se-auda basul si cu toba mare."

Acustic, cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 5 Aprilie cu Gazeta Sporturilor iar evenimentul ce va marca acest lucru este un concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti in data de 8 Aprilie 2013.

Videoclipul in format HD va putea fi vizionat incepand de sambata pe youtube :)

UPDATE: Videoclipul a fost sters din cauza unei plangeri a casei de discuri, Universal Music Romania. Sa le multumiti penru intelegere.O productie Bestmusic.ro si Sprint Media.

Vita de Vie - Basul Si Cu Toba Mare (acustic)
Directed by: Costas Ivanov & Radu Aldea

Cinematography: Radu Aldea
Starring: Larissa Bercea
Edited by: Dan Safta & Costas Ivanov
VFX: Razvan Chis
Grading: colorgrade
special Thanx: Calin Hagima, Alexandru Cchally, George Niculescu, Mircea Vasile, Rollin FilmDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: