Cronica noului album Voices Of Silence pe METALHEAD

de Astaroth Priestess

Cronica noului album Voices Of Silence pe METALHEAD

Cronica celui mai nou album semnat Voices Of Silence, intitulat "The Human Saga", poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica Voices Of Silence - The Human Saga

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

"Voices Of Silence este o formatie clujeana de progressive/heavy metal infiintata in anul 1994 la initiativa chitaristului Vincze Szabi.

Grupul are la activ un demo, "First Was The Beginning", un EP, "Stories of my ways" - 2000 si doua albume full lenght, primul fiind "Thunderground" - 2002. Cel mai recent album de studio se intituleaza "The Human Saga" si a fost lansat in anul 2009.

Sound-ul celor de la Voices Of Silence reprezinta un mix intre progressive si heavy metal, totul inchegat de influentele power metal. "The Human Saga" incorporeaza aceste stiluri in cele 11 piese iar rezultatul nu este unul de neglijat. Din punctul strict personal de vedere, acest album reprezinta o surpriza placuta si le va aduce trupetilor o baza de fani solida.[...]"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: