Interviu cu Voices Of Silence pe METALHEAD!

de Buvnitz

Interviu cu Voices Of Silence pe METALHEAD!

In pregatirea concertului din data de 2 octombrie, am discutat cu formatia Voices Of Silence. Despre noul produs discografic, schimbarile de componenta cat si despre evenimentul din Suburbia, aflati din interviul de mai jos:

Voices Of Silence: Cantam pentru cei ce vor sa ne asculte

Voices Of Silence, cunoscuta trupa Clujeana de progressive metal, vine in Bucuresti dupa mai bine de un an de la prezenta la Academia de Rock pentru a-si prezenta noul lor album "The Human Saga".

Cu un line-up usor modificat, Voices Of Silence vor fi prezenti cu un show de peste 90 de minute vineri, 2 octombrie in clubul Suburbia din Bucuresti.

The Human Saga, noul album Voices Of Silence, este disponibil la streaming si download gratuit pe www.voicesofsilence.ro !

In deschidere ii vom putea vedea pe deatherii galateni de la Vepres si pe thrash/deatherii bucuresteni de la Redox, o prezenta noua dar viguroasa pe scena metalica romaneasca. Redox revin in Suburbia dupa concertul extraordinar pe care l-au sustinut in fata a peste 200 de persoane alaturi de L.O.S.T. la inceputul lui septembrie. Vepres revin pe scena in Bucuresti dupa o pauza destul de lunga (ultima prezenta live in cadrul unui concert METALHEAD a fost in 2005 in Underworld), dar, va garantam, asteptarea a meritat !

Concertul incepe la ora 20:00 iar intrarea este doar 12 lei si include un rockshot din partea casei !

FRIDAY ROCKS - Rockoteca METALHEAD dupa concert, ca in fiecare vineri in Suburbia. Intrarea libera !

Va asteptam !

Poze PozeMH - Concert Voices of Silence, Vepres si Redox in SuburbiaDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: