Voices Of Silence aniverseaza 15 ani printr-un concert la Cluj Napoca

de Buvnitz

Voices Of Silence aniverseaza 15 ani printr-un concert la Cluj Napoca

Anul 2009 este unul special pentru una din cele mai apreciate formatii de metal din Romania: Voices Of Silence (Cluj Napoca).

Cu un line-up usor modificat clujenii se uita in urma si isi numara cei 15 ani care tocmai se implinesc de cand Voices Of Silence s-a nascut, a crescut, a iesit in lume si a cantat spre bucuria tuturor ascultatorilor de muzica rock si defapt a tuturor ascultatorilor de muzica de calitate.

15 ani!
15 ani de concerte!
15 ani de munca si repetitii!
15 ani de prietenii!
15 ani de distractie!
15 ani de realizari!
15 ani de teste de maturitate!
15 ANI DE VOICES OF SILENCE!!!

Pentru a incununa acesti ani deloc neinsemnati membrii VOICES OF SILENCE organizeaza un CONCERT ANIVERSAR in Remember Pub (fostul club Fire), marti 10 Noiembrie incepand cu orele 22:00 (dupa concert rockoteca). Din programul concertului spectatorii vor putea asculta atat piesele vechi ce au consacrat trupa VOS, cat si piesele de pe ultimul album, THE HUMAN SAGA, album ce poate fii ascultat si descarcat gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Membrii VOS sunt:

Andrei Varga - voce
Vincze Szabi - chitara
Panduru Dorin - clape
Esztergar Zoltan - bas
Marcus Adrian - tobe

Poze Poze_MH -Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: