Voices Of Silence au o noua voce

de Chaos Lore

Voices Of Silence au o noua voce


In urma renuntarii formatiei la vocalul Dudu Isabel, trupa Voices Of Silence prezinta publicului noua voce: Dan Todea.

Pe aceasta cale Voices of Silence ii ureaza public "Bun Venit", sedere indelungata si incununata de realizari si anunta totodata ca deja s-a inceput lucrul la noi productii.

DAN TODEA: Talentul sau muzical s-a manifestat foarte de timpuriu, iar primele notiuni in domeniu le primeste de la tatal sau care este saxofonist. La varsta de 6 ani incepe studiul viorii in cadrul Liceului de Muzica "Sigismund Toduta" Cluj-Napoca, iar mai apoi isi continua studiile la Academia de Muzica "Gheorghe Dima". In anul 2007 este admis la masterat in cadrul Roosevelt University Chicago. In prezent este profesor de vioara la Scoala de Muzica "Augustin Bena" din Cluj-Napoca.

In paralel cu studiul muzicii culte si-a manifestat preocuparea si pentru alte genuri muzicale, activand atat ca interpret vocal, cat si instrumental (clape) in diferite trupe: Rara Avis, Planetarium, Lost Echoes, cu care a sustinut numeroase concerte. A avut colaborari, ca instrumentist (clape), cu trupa Voices Of Silence, ulterior fiind cooptat ca vocalist in aceasta trupa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: