Voices Of Silence in recital la Maximum Rock

de Morrison

Voices Of Silence in recital la Maximum Rock
Formatia Voices Of Silence va sustine un recital in cadrul festivalului concurs Maximum Rock-Suport Pentru Underground. Clujenii vor prezenta cel mai nou album, "The Human Saga", intr-o formula care il va include pe noul clapar ce il va inlocui pe Feri, plecat pentru o perioada in S.U.A.

"Suntem bucurosi ca putem prezenta noul material in cadrul unui eveniment asa important, va fi primul concert cu noul clapar, sunt sigur ca va iesi un show extraordinar. Pentru cei care inca nu s-au familiarizat cu noile piese o pot face ascultandu-le la adresa www.voicesofsilence.ro. Vreau sa le urez formatiilor aflate in concurs multa bafta! Suport Pentru Underground e un concurs care inseamna foarte mult pentru cei care sunt la inceput de drum. Am participat si noi la cateva concursuri si e bine ca inca se mai organizeaza asa ceva."
(Szabi -chitara, VOS)

Cea mai noua trupa si totodata cea mai tanara inscrisa in preselectia concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground este X-plod.

Intrebati de ce s-au inscris in concurs, bucurestenii au raspuns scurt: "Vrem sa castigam concursul".

Formatiile inscrise pana in acest moment in concurs sunt: Empty Dreams, Opus, Miezul Noptii, Aghast, SNAPJAW, Krepuskul, True Mind, Shadowsail, MG 42, Skullp, Nerv, Piatra, Shadowsong, eyeSEEred si X-plod.

N.O.M. a decis sa se retraga din concurs si din activitatea concertistica, timpul fiind un factor essential pentru trupa.

Cei care doresc pot asculta si comenta (constructiv) formatiile inscrise pana in acest moment in concurs la
http://www.promusicprod.ro/mrfest/formatii/

Reamintim ca editia a II-a a festivalului concurs Maximum Rock -Suport Pentru Underground se va desfasura in data de 25 octombrie 2008, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, premiile constand in produse (statii de chitara, microfoane, chitari etc.) in valoare de peste 3000 euro.

Concursul este deschis tuturor formatiilor rock ce canta 100% live, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri, astfel, in perioada 10 iulie - 15 septembrie, formatiile interesate se pot inscrie la adresa
maximumrock@promusicprod.ro.

Pagina oficiala a evenimentului
http://www.promusicprod.ro/mrfest .

Organizatori: Promusic Prod & Maximum Rock Magazin


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: