Voices of Silence lanseaza noul album online

de Morrison

Voices of Silence lanseaza noul album online
Formatia clujeana de poetry metal Voices Of Silence a decis sa lanseze noul material discografic intitulat The Human Saga pe internet.

Astfel, Voices of Silence a ajuns la un acord comun cu cu casa de discuri Promusic Prod. din Cluj Napoca sa se rezilieze contractul semnat cu acesta, si a ales calea de distributie si promo prin internet. VOS spera ca prin aceste mijloace sa aiba un promo puternic atat in tara cat si in strainatate.

Albumul conceptual autoprodus ce contine 11 piese a fost inregistrat in cursul lunilor martie-aprilie in studioul Mesaj din Cluj-Napoca, inginer de sunet K. Nimrod.

1. The Human Saga
2. Daedalus Son
3. Without a Cause
4. Agressione
5. Favorite Fear
6. Die Sonne Scheint Noch
7. Hungry for Life (feat K. Nimrod)
8. Another Dream
9. Gates of Paradise
10. Back to life
11. The Grand Illusion

K. Nimrod, fostul chitarist al formatiei ALTAR figureaza si ca invitat intr-una dintre piese Hungry for Life". Tot in calitate de invitati apar in piesa The Human Saga" si corul studentesc Visszhang" din Cluj-Napoca, dirijat de Ercsey-Ravasz Francisc.

Materialul a fost masterizat in studioul Mastervargas din New York, USA.

Incepand de luni, 23 iunie, 2008, cele 11 piese pot fi ascultate si descarcate gratis de pe pagina web a formatiei: www.voicesofsilence.ro.

De asemenea alte informatii despre VOS si noul album se pot obtine si de pe pagina myspace: www.myspace.com/voicesofsilence

Voices of Silence urmeaza sa sustina live albumul prin cateva concerte de lansare in tara.

VOS de asemenea anunta fanii trupei ca materialul va fi editat in curand si pe suport CD intr-o editie limitata.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: