Perioada de inscriere pentru WOA Metal Battle 2010 ROMANIA se apropie de sfarsit

de Buvnitz

Perioada de inscriere pentru WOA Metal Battle 2010 ROMANIA se apropie de sfarsit

Perioada inscrierilor la preselectia organizata in Romania pentru marele concurs international W:O:A METAL BATTLE se apropie de final. Ultima zi in care formatiile din Romania se pot inscrie in concurs este vineri, 8 ianuarie 2010.

In urma preselectiei nationale, Asociatia Rockin' Transilvania, partenerul oficial al concursului W:O:A METAL BATTLE in Romania va acorda si in acest an unei formatii din Romania sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume!

Din 2004, de cand se desfasoara anual, W:O:A Metal Battle a devenit intre timp un mare concurs international de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe castigatoare din Germania, Israel, Brazilia, precum si actuala „campioana”, formatia Crysis (Spania) sunt dovezi ale caracterului international ale acestui concurs, precum si a faptului ca in intreaga lume exista nenumarate trupe, tinere si foarte talentate, care merita sa fie descoperite.

Trupele castigatoare la acest concurs pot sa se bucure de diverse premii din partea partenerilor concursului, precum Artist Price Endorsement Deals. Trupele care castiga marea finala internationala a concursului se bucura de premiul principal constand intr-un contract cu casa de discuri Wacken Records. In prezent, W:O:A Metal Battle se desfasoara in 25 de tari diferite. In plus, se poarta discutii pentru intrarea SUA si Canada in randul tarilor participante.
Noi tari participante in anul 2010 sunt Danemarca, Cehia, Portugalia si Marea Britanie.

Urmatoarea finala internationala va avea loc in perioada 05.–07.08.2010, in cadrul marelui festival Wacken Open Air 2010, pe scena W.E.T. Stage. Conditiile de participare, precum si informatii diverse despre tarile participante, formatii castigatoare etc. pot fi gasite pe internet, la adresa www.metal-battle.com

CONDITII DE PARTICIPARE in 2010 – pot participa trupele din Romania care:

- nu au contract in derulare cu vreun label (casa de discuri) si nici nu sunt pe cale sa incheie un astfel de contract;

- sunt in masura sa concureze sustinand un recital live cu durata de 30 de minute;


- nu au castigat vreo semifinala regionala sau nationala in 2010 (mai precis, se pot inscrie din nou toate formatiile care au participat la preselectia din 2009, cu exceptia castigatorului finalei nationale);

- inscrierea la concurs se face incepand din acest an numai online, prin trimiterea formularului de inscriere completat corespunzator prin e-mail, la adresa sibiurock-metalbattle@yahoo.de Cererea de inscriere va cuprinde in mod obligatoriu adresa paginii voastre oficiale de internet (poate fi si MySpace, de exemplu), care sa contina neaparat biografia trupei, cateva fotografii si cel putin trei piese (audio) compuse si interpretate de voi. Incepand din acest an W:O:A Metal Battle accepta si inscrieri online prin intermediul Sonicbids, aici.

Daca doriti sa va inscrieti in concurs prin intermediul Sonicbids, atunci nu mai este necesar sa aveti un site care sa cuprinda informatiile si piesele necesare pentru concurs, toate acestea le puteti grupa excelent intr-un amplu dosar electronic de presa in cadrul contului vostru creat pe Sonicbids.

Totusi, si in acest caz este obligatoriu sa ne trimiteti formularul de inscriere prin e-mail. Pentru fiecare formular de inscriere primit pe adresa de e-mail mai sus mentionata va fi trimis un mesaj de confirmare prin e-mail. In cazul in care ati trimis formularul de inscriere prin e-mail si nu primiti confirmarea de primire din partea noastra in termen de cel mult 48 de ore, va rugam sa ne retrimiteti mesajul de inscriere.

Formularul de inscriere si informatii suplimentare se gasesc pe pagina de internet a concursului pot fi gasite aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook