Chris Holmes: Nu exista drog pe lumea asta pe care sa nu-l fi incercat!

de Alin Pildner

Chris Holmes: Nu exista drog pe lumea asta pe care sa nu-l fi incercat!


Dupa 20 de ani fara alcool si droguri, fostul chitarist W.A.S.P. a relatat, pentru Seiska TV, despre problemele generate de consumul acestora.

Holmes a renuntat la excese numai dupa ce a fost arestat a sasea oara, si asta doar pentru a dovedi consilierului centrului de reabilitare, ca se poate reapuca sa consume alcool, chiar si dupa un an de abstinenta. Numai ca acel an s-a transformat in 20 si Chris vede acum mult mai clar lucrurile.

Cum nu s-a dat in laturi cand a venit vorba de a incerca un drog nou, Chris a declarat ca numai faptul ca organismul lui nu suporta drogurile, fiindu-i extrem de rau a doua zi dupa consum, l-a facut sa-si poata depasi dependenta.

Cu toate ca adolescenta si-a petrecut-o in California, unde alcoolul, drogurile si rockul mergeau mana-n mana, Chris nu doreste nimanui sa urmeze calea pe care a mers el. Membru marcant al trupei W.A.S.P. in perioada 1982-1990, 1996-2001, prezentul il prezinta pe Holmes cu un album solo (produs in 2013, alaturi de Phil Taylor, bateristul Motorhead) - "Nothing to Lose", de pe care va invitam sa ascultati piesa care da titlul discului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook