Chris Holmes: Nu exista drog pe lumea asta pe care sa nu-l fi incercat!

de Alin Pildner

Chris Holmes: Nu exista drog pe lumea asta pe care sa nu-l fi incercat!


Dupa 20 de ani fara alcool si droguri, fostul chitarist W.A.S.P. a relatat, pentru Seiska TV, despre problemele generate de consumul acestora.

Holmes a renuntat la excese numai dupa ce a fost arestat a sasea oara, si asta doar pentru a dovedi consilierului centrului de reabilitare, ca se poate reapuca sa consume alcool, chiar si dupa un an de abstinenta. Numai ca acel an s-a transformat in 20 si Chris vede acum mult mai clar lucrurile.

Cum nu s-a dat in laturi cand a venit vorba de a incerca un drog nou, Chris a declarat ca numai faptul ca organismul lui nu suporta drogurile, fiindu-i extrem de rau a doua zi dupa consum, l-a facut sa-si poata depasi dependenta.

Cu toate ca adolescenta si-a petrecut-o in California, unde alcoolul, drogurile si rockul mergeau mana-n mana, Chris nu doreste nimanui sa urmeze calea pe care a mers el. Membru marcant al trupei W.A.S.P. in perioada 1982-1990, 1996-2001, prezentul il prezinta pe Holmes cu un album solo (produs in 2013, alaturi de Phil Taylor, bateristul Motorhead) - "Nothing to Lose", de pe care va invitam sa ascultati piesa care da titlul discului.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook