Watain a creat un poster special pentru concertul din Quantic

de Cristi Nedelcu

Watain a creat un poster special pentru concertul din Quantic


Watain se reintoarce in Romania pe 8 Mai in Club Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul 'Eastern Eclipse'.

Formatia a creat o serie de postere individuale pentru fiecare oprire din turneu. Bineinteles ca si concertul de la Bucuresti a primit un poster unic pe care il puteti vedea mai jos.

Poze Poze pentru articole - Watain poster

Asadar, pe 8 Mai, in Quantic, pregatiti-va pentru un show de black metal autentic.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Se pun in vanzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: