Watain considera ca Mayhem au revolutionat black metalul

de Morrison

Watain considera ca Mayhem au revolutionat black     metalul
Erik Danielsson, componentul formatiei Watain, a declarat intr-un interviu recent ca este de parere ca Mayhem au revolutionat black metalul.

Mayhem sunt o trupa extraordinara. Putine formatii sunt astazi in stare sa isi puna amprenta asupra acestui gen cum au facut-o Mayhem, spune Danielsson.

Gorgoroth sunt o trupa pe care o respect, dar nu cred ca Gaahl are puterea de a schimba ceva in black metal, spune componentul Watain.

Intr-un interviu pentru Metal Maniacs, solistul si basistul formatiei Watain, Erik Danielsson, si-a exprimat credinta in atotputernicia diavolului.

Solistul spune ca se roaga adesea fortei intunecate in care crede, si este de parere ca motivul pentru care trupa are atat de multi fani este ca primeste ajutorul lui Satan.

Ni s-au pus de foarte multe ori bete in roate. Multi crestini au incercat sa ne impiedice concertele, dar, dupa cum stim cu totii, diavolul invinge intotdeauna, spune Erik Danielsson.

Solistul Watain a facut de asemenea cateva comentarii dure la adresa formatiilor care nu au un mesaj clar, pe care le-a numit fast-food metal.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook