Watain si Destroyer 666 ajung in Baia Mare?

de Buvnitz

Watain si Destroyer 666 ajung in Baia Mare?


Mai jos puteti gasi varianta integrala a articolului publicat de Citynews.ro. Se pare ca dupa 'numeroase concerte' cu trupe de calibru pe plan european, Baia Mare se pregateste pentru o noua lovitura:

Vesti bune pentru iubitorii muzicii rock din Baia Mare. Acestia sunt asteptati sa ia cu asalt clubul Gold Time din Baia Mare in data de 11 octombrie, cu incepere de la ora 20:00, acolo unde vor concert rockerii suedezi de la Watain, adeptii stilului black metal.

Concertul acestora face parte din turneul european Reaping Death Tour, turneu care promoveaza ultimul material al suedezilor intitulat Lawless Darkness lansat in luna iunie a acestui an, al patrulea album full-lenght al suedezilor, dupa cel din 2000, 2003 si 2007.

Turneul ii are ca invitati special pe australienii de la Destroyer 666 (thrash metal/black metal, grup format in anul 1994). Care s-au intors din turneul american pe care l-au avut alaturi de Enthroned in luna august. Cel mai recent album al australienilor a fost lansat in 2009 si se numeste Defiance.

Pe scena din incinta clubului Gold Time vor urca pe scena, alaturi de Watain si Destroyer 666 si francezii de Otargos.

Pretul unui bilet pentru acest eveniment va avea pretul de 20 lei putand fi achizitionat de la fata locului. Un lucru important de mentionat este ca onorariile trupele au fost deja platite, astfel ca in data de 11 octombrie va avea loc una din cele mai mari productii de care orasul Baia Mare a avut parte pana acum in domeniul concertelor rock, dupa cum anunta organizatorii evenimentului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook